Subway öppnar ytterligare en restaurang i Jönköping

Textstorlek

Skriv ut

Subway öppnar ytterligare en restaurang i Jönköping

I går slog världens största snabbmatskedja Subway upp portarna till sin tredje restaurang i Jönköping. Restaurangen, som blir Subways 129:e i Sverige, är belägen på Solåsvägen 8.

Subway planerar att öppna 240 restauranger före 2015 års utgång, vilket kommer att skapa 1500 nya arbetstillfällen, och under 2014 beräknas 40 nya restauranger att öppna. Subways nya restaurang i Jönköping är belägen på Solåsvägen 8, erbjuder 56 sittplatser och har skapat tio arbetstillfällen. Jobb som i huvudsak har gått till unga Jönköpingssbor.

Restaurangen är designad helt utifrån Subways nya, globala designkoncept som fokuserar på att skapa en ljusare, fräschare och modernare känsla i restaurangerna.

– Subway kommer att bli ett bra alternativ till de andra aktörerna på Solåsen eftersom vi kan erbjuda nyttig snabbmat till människor i farten. Våra närmaste grannar är Mediamarkt och K-rauta så det är ett väldigt trafikerat område, säger franchisetagaren Ola Karlsson som sedan tidigare driver tre Subway-restauranger.

– Det här blir restaurang nummer 129 i Sverige och vi planerar att öppna många fler så vi letar fortfarande efter bra affärslägen och driftiga franchisetagare, säger Subways etableringsansvarige Henrik Niklasson.

| Fler

Av: Emil Paulsson

Sök nyheter

Mer om Subway Sverige

Senaste Nyheter

Populära taggar

Följ oss